Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda buz görmek

Rüyada dağda buz görmek

Rüyada dağda buz görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağda buz gördüyseniz:

  • Ateşinizi dışarı püskürmeniz durumunda ortam yangın yerine dönebilir.

Rüyada buzdan dağ görmek keyiflerinin yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Rüyada buzlu dağ görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine yorulur.

Rüyada buz dağına çıkmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlu dağa tırmanmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada buz dağına tırmanmak itibarını zedeleyeceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karlı buzlu dağ görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada dağda buz görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, büyük işlere girileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments