Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz dağına tırmanmak

Rüyada buz dağına tırmanmak

Rüyada buz dağına tırmanmak özel hayatında sessizleşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, canlanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz dağına tırmanmak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Rüyada buz dağına tırmanmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzlu dağa tırmanmak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, yol yordam öğretileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı bir dağa tırmanmak maddi anlamda çok zorlanacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağa tırmandığını görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, onların güvenini sarsacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla dağa tırmanmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işarettir.

Rüyada karda dağa tırmanmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada hira dağına tırmanmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments