Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı buzlu dağ görmek

Rüyada karlı buzlu dağ görmek

Rüyada karlı buzlu dağ görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada karlı buzlu dağ gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz zaman alıcı olabilir veya uzlaşmacı olmayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada karlı buzlu dağ görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına işarettir.

Rüyada buzlu dağ görmek güvensizliğini yeneceğine, manevi olarak hasar alınacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada buzlu dağa tırmanmak güzellik ve hayır geleceğine, deşarj olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağda buz görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya rivayet eder.

Rüyada buz dağına çıkmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz dağına tırmanmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada buzdan dağ görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments