Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu dağa tırmanmak

Rüyada buzlu dağa tırmanmak

Rüyada buzlu dağa tırmanmak çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kırılan kalbin onarılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Haraketsizliğinden şikayet ettiğiniz bir konu birdenbire canlılık kazanabilir.

Rüyada buzlu dağa tırmanmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz dağına tırmanmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada arabayla dağa tırmanmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağa tırmandığını görmek başarıyla geleceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hira dağına tırmanmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, verimin kaçacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karda dağa tırmanmak büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments