Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdan dağ görmek

Rüyada buzdan dağ görmek

Rüyada buzdan dağ görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, işinin de hep yürüyeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kişinin hayatının değişeceğine rivayet eder.

Rüyada buzdan dağ gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada buz dağına çıkmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada buzlu dağ görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine alamet eder.

Rüyada dağda buz görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdan dağ görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine tabir olunur.

Rüyada karlı buzlu dağ görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada buzlu dağa tırmanmak günü birlik kazanç elde edeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada buz dağına tırmanmak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, güçten düşeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments