Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu dağ görmek

Rüyada buzlu dağ görmek

Rüyada buzlu dağ görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, kazancının günden güne çok artacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, kırgınların barışacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlu dağ gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki veya ticari ya da işle ilgili ilişkilerinizi test edebilirsiniz.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına delalettir.

Rüyada buzdan dağ görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, patron olunacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlu dağ görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada dağda buz görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Rüyada buzlu dağa tırmanmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, rahat erileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada karlı buzlu dağ görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada buz dağına tırmanmak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, hayırlı işlerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada buz dağına çıkmak yeterli kimse haline geleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments