Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dağ tepe görmek

Rüyada yeşil dağ tepe görmek

Rüyada yeşil dağ tepe görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, bunun şans olacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil dağ tepe gördüyseniz:

  • Hayatınıza veya işinize karışan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada yeşil dağ tepe görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada dağın tepesinde kar görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ tepesinde kar görmek sevgi ve hürmet göreceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada dağın en tepesine çıkmak atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına işaret eder.

Rüyada bir dağın tepesinde olmak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada tepe dağ görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments