Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir dağ görmek

Rüyada yeşil bir dağ görmek

Rüyada yeşil bir dağ görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir dağ gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Rüyada dağ yeşillik görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, asil kimselerden çıkacağına, işindeki verimin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bir dağ görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada yeşil dağ tepe görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, can derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil dağa çıkmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada dağ ve yeşillik görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik dağ görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Rüyada yeşil dağ görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments