Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ tavşanı görmek

Rüyada dağ tavşanı görmek

Rüyada dağ tavşanı görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ tavşanı gördüyseniz:

  • Diğerlerini etkilemek için gereğinden fazla harcama yapmamaya özen gösterin.

Rüyada dağ tavşanı görmek sorunlarının son bulacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, borçlarının kapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara tavşan görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada hasta tavşan görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan eti görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kafes içinde tavşan görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine delalet eder.

Rüyada büyük tavşan görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada tavşanla oynamak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, emeklerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments