Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara tavşan görmek

Rüyada kara tavşan görmek

Rüyada kara tavşan görmek iyilik ve güzellik bulacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara tavşan gördüyseniz:

  • Varmak istediğiniz yere ulaşma yolunda çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Rüyada kara tavşan görmek uzun yıllar yaşayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan satın almak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada tavşan pişirdiğini görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve tavşan görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin tavşan olduğunu görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, zorlukları teker teker aşacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dağ tavşanı görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, depresyona gireceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan leşi görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Rüyada pişmiş tavşan görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yerinde saymayacağına, kendi işini açacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments