Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanla oynamak

Rüyada tavşanla oynamak

Rüyada tavşanla oynamak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sıkıntı yükleneceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işarettir.

Rüyada tavşanla oynamak gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Rüyada tavşanla oynamak rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ona kol kanat gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşanın derisini yüzmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine delalettir.

Rüyada tavşan derisi görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tavşanın yavruladığını görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada tavşan yavrusu sevmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, işlerinin tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan kulağı görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı tavşan yemek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret eder.

Rüyada tavşanı vuramamak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments