Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta tavşan görmek

Rüyada hasta tavşan görmek

Rüyada hasta tavşan görmek işlerinin çok açılacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada hasta tavşan gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Rüyada hasta tavşan görmek bazı ortak işlere gireceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek tavşan görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, isabetli adımlar atılacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada evde tavşan beslemek başarılı çalışmalara imza atacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına inanılır.

Rüyada tavşan pişirmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada birden çok tavşan görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlü tavşan görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments