Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada tavşan ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziki düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada tavşan yavruları görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, haneye dertlerin gireceğine , aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına alamet eder.

Rüyada tavşan yavrusu sevmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tavşan yavrusu görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yavru tavşan yakalamak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına alamet eder.

Rüyada yavrulu tavşan görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ve yavrularını görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, içinin de rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments