Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ kurdu görmek

Rüyada dağ kurdu görmek

Rüyada dağ kurdu görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ kurdu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, sanatsal başlıklı konular veya estetik alanlarda davetler, teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada dağda kurt görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada dağ kurdu görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil dağ tepe görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada karla kaplı dağ görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada koşarak dağa çıkmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, paraya ve mala kavuşacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalettir.

Rüyada iki dağ arasından geçmek güzel ve önemli işler yapacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada dağdan suya düşmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kendisiyle övüneceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada teleferikle dağa çıkmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments