Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda kurt görmek

Rüyada dağda kurt görmek

Rüyada dağda kurt görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada dağda kurt gördüyseniz:

  • Mutlu olmak istiyorsanız, ilk önce siz bir adım atmalısınız.

Rüyada dağda kurt görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada dağ kurdu görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Rüyada kardan dağ görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada dağ kayalık görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada sıra dağ görmek çok büyük paralar kazanılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalettir.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağda mantar toplamak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil bir dağa çıkmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments