Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teleferikle dağa çıkmak

Rüyada teleferikle dağa çıkmak

Rüyada teleferikle dağa çıkmak birçok işin birlikte yapılacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, işlerin yavaşlayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada teleferikle dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Rüyada teleferikle dağa çıkmak her zaman çok üzgün olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada teleferik görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına inanılır.

Rüyada teleferikle gezmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada teleferiğe görmek borçlarının kalmayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada teleferiğe binmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerini silip atacağına yorulur.

Rüyada teleferikten düşmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teleferikle uçmak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada buz dağına çıkmak çaresizleşeceğine, keyifli sohbetler edeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments