Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karla kaplı dağ görmek

Rüyada karla kaplı dağ görmek

Rüyada karla kaplı dağ görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, ticaret ehli olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, düşmanların barışacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Rüyada karla kaplı dağ gördüyseniz:

  • Hemen şüphe duymadan önce, bir denemenizde fayda var.

Rüyada karla kaplı dağ görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine alamet eder.

Rüyada dağlara kar yağdığını görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine inanılır.

Rüyada karlı dağlarda gezmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada karlı dağa tırmanmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada dağ tepesinde kar görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada karlı dağa çıkmak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalettir.

Rüyada karlı bir dağ görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments