Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan suya düşmek

Rüyada dağdan suya düşmek

Rüyada dağdan suya düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada dağdan suya düşmek gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Rüyada dağdan suya düşmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, onun istediği yoldan gideceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağa tırmanırken düşmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, hayatının daha kolay olacağına alamet eder.

Rüyada dağda düşmek borcunun çok olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan denize düşmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, zor bir döneme girileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı dağdan düşmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, ele güne muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan düşmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dağdan düşmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan aşağı düşmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments