Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik yemek

Rüyada kekik yemek

Rüyada kekik yemek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kekik yemek gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük veya büyük kişilerle daha iyi anlaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Rüyada kekik yemek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kekik koklamak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine alamet eder.

Rüyada kekik toplamak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına inanılır.

Rüyada taze kekik görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada kekik tarlası görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine alamet eder.

Rüyada kuru kekik görmek dedikodu edeceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada kekik çayı görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments