Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ keçisi yakalamak

Rüyada dağ keçisi yakalamak

Rüyada dağ keçisi yakalamak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kapanan kapıların açılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, fırsatların elden kaçacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi yakalamak gördüyseniz:

  • İknada zorlanmanızın nedeni odaklanma sorunu yaşayan kişiler olabilir.

Rüyada dağ keçisi yakalamak ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi yakalamak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, rızkının artacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada yaban keçisi yakalamak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada dağ keçisi kesmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına inanılır.

Rüyada dağda keçi görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, işinden ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi görmek kurulu düzenin bozulacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ keçi görmek asık yüzlerin güleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi öldürmek sıkıntılarının sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments