Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi yakalamak

Rüyada keçi yakalamak

Rüyada keçi yakalamak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine rivayet eder.

Rüyada keçi yakalamak gördüyseniz:

  • Ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dağ keçisi yakalamak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine inanılır.

Rüyada yaban keçisi yakalamak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, başarısının azalacağına, küskünlüklerin oluşacağına delalet eder.

Rüyada keçi yakalamak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde keçi görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada yarı insan yarı keçi görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına işarettir.

Rüyada keçinin ısırdığını görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada keçi sesi duymak insanları kıracağına ve üzeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada inatçı keçi görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments