Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ keçisi kesmek

Rüyada dağ keçisi kesmek

Rüyada dağ keçisi kesmek sağlık sorunlarının biteceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ keçisi kesmek gördüyseniz:

  • Aile bireyleri üzerinde büyük bir baskı kuruyorsunuz.

Rüyada dağ keçisi kesmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına delalettir.

Rüyada dağ keçisi görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ keçisi öldürmek işinden ve hayatından geri kalacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına delalet eder.

Rüyada dağ keçi görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada dağ keçisi avlamak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine delalettir.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi yakalamak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına delalettir.

Rüyada dağda keçi görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments