Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ keçi görmek

Rüyada dağ keçi görmek

Rüyada dağ keçi görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, canının sıkılacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada dağ keçi gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren sektörlerde iş yapmak için neler gerektiğini araştırabilirsiniz.

Rüyada dağ keçi görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada dağ keçisi öldürmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, ferahlığa çıkacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada dağda keçi görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada dağ keçisi yakalamak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Rüyada dağ keçisi kesmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada dağ keçisi görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dağ keçisi avlamak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments