Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ keçisi öldürmek

Rüyada dağ keçisi öldürmek

Rüyada dağ keçisi öldürmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, talihinizin artacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ keçisi öldürmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Rüyada dağ keçisi öldürmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada dağ keçisi yakalamak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada dağda keçi görmek daha çok dünya malı edineceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Rüyada dağ keçisi kesmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, işsiz kalmaya, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada dağ keçisi avlamak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada dağ keçi görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, şöhretli biri olunacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada dağ keçisi görmek dertlerin dermanının bulunacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments