Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı armut yemek

Rüyada sarı armut yemek

Rüyada sarı armut yemek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı armut yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Rüyada sarı armut yemek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sarı armut görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada sarı armut toplamak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ armudu yemek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada çürük armut yemek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu armut yemek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına işarettir.

Rüyada elma armut yemek işlerinin çok yolunda gideceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine alamet eder.

Rüyada armut koparıp yemek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments