Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut yemek ve toplamak

Rüyada armut yemek ve toplamak

Rüyada armut yemek ve toplamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada armut yemek ve toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir.

Rüyada armut toplamak ve yemek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada armut yemek ve toplamak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçede armut toplamak en yukarılara çıkacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada armut ağacından armut toplamak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil armut toplamak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada bahçeden armut toplamak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada dalından armut toplamak ömrünün uzun olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, evlatlarının hayırlı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments