Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yanlış kişilere denk geleceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, eline geçen malları tutamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada armut ağacından armut yemek zor durumda bırakacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan armut yemek kendi kabuğuna çekileceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada armut ağacı ve armut görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada armut ve armut ağacı görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçta armut görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments