Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ham armut yemek

Rüyada ham armut yemek

Rüyada ham armut yemek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ham armut yemek gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Rüyada ham armut yemek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ham armut görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sonra kendi işini kuracağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Rüyada ham hurma yemek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Rüyada ham incir yemek hayırlı bir döneme girileceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada ham karpuz yemek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ham meyve yemek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada ham kavun yemek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ham çilek yemek kötü hastalıkların iyileşeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments