Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut ağacına çıkmak

Rüyada armut ağacına çıkmak

Rüyada armut ağacına çıkmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, beğenilen işlere imza atacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada armut ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada armut ağacına çıkmak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada armut ağacından armut yemek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, zor zamanların geride kalacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan armut almak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kişinin daha çok kazanacağına, dinde tartışmaya işarettir.

Rüyada ağaçtan armut toplamak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ailesi ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada elma armut ağacı görmek suç işleyeceğine, kıdem atlayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada armut ve armut ağacı görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan armut koparmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments