Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut kurusu görmek

Rüyada armut kurusu görmek

Rüyada armut kurusu görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut kurusu gördüyseniz:

  • Herkesin biraz zamana veya mesafeye ihtiyacı olabilir.

Rüyada armut kurusu görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru armut görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine alamet eder.

Rüyada tatlı armut görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada tabakta armut görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çuvalla armut görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına delalettir.

Rüyada olgun armut yemek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Rüyada armut kesmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının armut yediğini görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments