Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak borçların kısa sürede kapanacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, ev taşımaya, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, mal mülk kazanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine delalet eder.

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine inanılır.

Rüyada cüzdanını unutmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada cüzdan unutmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanı unutmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanı evde unutmak aradaki buzları eriteceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, maddi kayba uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada çantayı bir yerde unutmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyi bir yerde unutmak işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak yüzünü güldüreceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments