Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanını unutmak

Rüyada cüzdanını unutmak

Rüyada cüzdanını unutmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işaret eder.

Rüyada cüzdanını unutmak gördüyseniz:

  • Daha fazla zaman geçirmek istediğiniz bir kişiyi bilgilendirmeniz gerekiyor.

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanını unutmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanı unutmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada cüzdanı evde unutmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine tabir olunur.

Rüyada cüzdan unutmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıları unutmak huzurun kaçacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına yorulur.

Rüyada kıyafet unutmak sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüste valiz unutmak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments