Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdan unutmak

Rüyada cüzdan unutmak

Rüyada cüzdan unutmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına inanılır.

Rüyada cüzdan unutmak gördüyseniz:

  • Nostaljik anlar yaşayabilir veya duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada cüzdan unutmak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına işarettir.

Rüyada cüzdanını unutmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada cüzdanı evde unutmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanı unutmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasaport unutmak hilekar ve zayıf tanıdığa, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek unutmak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalettir.

Rüyada namaz kılmayı unutmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, işlerin düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments