Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantayı bir yerde unutmak

Rüyada çantayı bir yerde unutmak

Rüyada çantayı bir yerde unutmak yaşadığı yokluğun biteceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çantayı bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı planların hızlı ilerlemesi hoşunuza gidebilir.

Rüyada çantasını bir yerde unutmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantayı bir yerde unutmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işarettir.

Rüyada çantanı unutmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalettir.

Rüyada çantayı arabada unutmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına yorulur.

Rüyada trende çanta unutmak elindekileri de alıp götüreceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüste çanta unutmak sıkıntıların son bulacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, yol göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çantayı otobüste unutmak sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada dolmuşta çanta unutmak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments