Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanı unutmak

Rüyada cüzdanı unutmak

Rüyada cüzdanı unutmak iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kalben çok rahat edileceğine, rahat bir hayata başlayacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına inanılır.

Rüyada cüzdanı unutmak gördüyseniz:

  • Olayların çok daha fazla ciddi bir boyut kazanmasını istemiyorsanız önemsiz gibi görünen ayrıntıları iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada cüzdanını unutmak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine inanılır.

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cüzdanı unutmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, yeni mekânlara gireceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Rüyada cüzdanı evde unutmak kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada cüzdan unutmak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada birinin ismini unutmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başörtü takmayı unutmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu evde unutmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments