Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi bir yerde unutmak

Rüyada bir şeyi bir yerde unutmak

Rüyada bir şeyi bir yerde unutmak kısmetlerinin çoğalacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada bir şeyi bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardankurtulabilirsiniz.

Rüyada bir şeyi bir yerde unutmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyler unutmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada bir şeyleri unutmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi unutmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyini unutmak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğini bir yerde unutmak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada telefonunu bir yerde unutmak kötü gününden de geri duracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabıyı bir yerde unutmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, kara kara düşünür olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments