Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var.

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı bir yerde unutmak kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği bir yerde unutmak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada bir şeyi bir yerde unutmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına alamet eder.

Rüyada çantayı bir yerde unutmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine inanılır.

Rüyada telefonunu bir yerde unutmak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, kariyer sahibi olacağına delalettir.

Rüyada çantasını bir yerde unutmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, eşlerin boşanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments