Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çuvalla fasulye görmek

Rüyada çuvalla fasulye görmek

Rüyada çuvalla fasulye görmek işlerinin kolaylaşacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, dualarının kabul olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine inanılır.

Rüyada çuvalla fasulye gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Rüyada çuvalla kuru fasulye görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, içini açmaya karar vereceğine alamet eder.

Rüyada bir çuval yeşil fasulye görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine yorulur.

Rüyada çuvalla fasulye görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek giderileceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet eder.

Rüyada birinden fasulye almak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fasulye kabuğu görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine alamet eder.

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments