Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden fasulye almak

Rüyada birinden fasulye almak

Rüyada birinden fasulye almak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden fasulye almak gördüyseniz:

  • İleride elde edeceğiniz başarıların hayallerini kuruyorsunuz.

Rüyada tarlada fasulye görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, zor günlerin biteceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine yorulur.

Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada fasulye yemek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hem dua alacağına delalettir.

Rüyada iç fasulye görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, ailesini hem gururlandıracağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek iyiliğe ve güzelliğe, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, makamını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye dikmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada fasulye kabuğu görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye yemeği yapmak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments