Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çuval yeşil fasulye görmek

Rüyada bir çuval yeşil fasulye görmek

Rüyada bir çuval yeşil fasulye görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çuval yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Bazı konuları ertelemeye veya üstünde durmamaya çalışsanız da, net olunması ya da tepki verilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada bir çuval yeşil fasulye görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada çuvalla kuru fasulye görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çuvalla fasulye görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye sulamak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine delalettir.

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments