Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ kuru fasulye görmek

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ kuru fasulye gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın tavsiyelerini yabana atmayın.

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ fasulye yemek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada tencerede kuru fasulye görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulur.

Rüyada birine kuru fasulye vermek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere rivayet etmektedir.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments