Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye kabuğu görmek

Rüyada fasulye kabuğu görmek

Rüyada fasulye kabuğu görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, refah düzeyinin artacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, bunalıma gireceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada fasulye kabuğu gördüyseniz:

  • Zor zamanlar geçiren kişilere yardımcı olmak için elinizden gelenden fazlasını yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada fasulye kabuğu görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada kabuklu fasulye görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz yumurta kabuğu görmek işveren pozisyonuna geleceğine, yeni bir yol çizileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına işarettir.

Rüyada kabuklu yara görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kabuklu böcek görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, umutlarının tazeleneceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabuksuz fındık görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğdem kabuğu görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments