Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, istediği oranda da eğleneceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, beklenilen takdiri alacağına işaret eder.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış yeşil fasulye görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış taze fasulye görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış fasulye görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kuru fasulye yapmak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına işarettir.

Rüyada etli kuru fasulye yemek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments