Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçken sakız çiğnemek

Rüyada oruçken sakız çiğnemek

Rüyada oruçken sakız çiğnemek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, sağlık ve şifa bulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada damla sakızı çiğnemek kudretinin yerine geleceğine, çok güzel günler geçirileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek yapılan işte çok zarar edileceğine, husumetlerin başgöstereceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada naneli sakız çiğnemek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments