Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakkaldan sakız almak

Rüyada bakkaldan sakız almak

Rüyada bakkaldan sakız almak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, sözlerinden çıkmayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalettir.

Rüyada bakkaldan sakız almak gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada falım sakız görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakızlı şeker görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, yapılan ahlaksız davranışlara yorulur.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına rivayet eder.

Rüyada renkli sakız görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya inanılır.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada sakızı atmak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye sakız vermek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işarettir.

Rüyada dişine sakız yapışmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, adını aklamayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments