Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sakız vermek

Rüyada birine sakız vermek

Rüyada birine sakız vermek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına işarettir.

Rüyada birine sakız vermek gördüyseniz:

  • Artık daha fazla ciddiye alındığınızı görebilirsiniz.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sakız satmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, idealist kimse olacağına işaret eder.

Rüyada sakız satın almak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Rüyada mavi sakız görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara sakız görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sakız yuttuğunu görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, giden birinin geri döneceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya delalet eder.

Rüyada sakız patlatmak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına inanılır.

Rüyada sakızdan boğulmak afiyete ereceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments