Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara sakız görmek

Rüyada kara sakız görmek

Rüyada kara sakız görmek daha zengin hale geleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada kara sakız gördüyseniz:

  • İletişime geçmeniz durumunda eski tanıdıklarınız üzerinde olumlu etki bırakabilirsiniz.

Rüyada kara sakız görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada damla sakızı çiğnemek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin sakız çiğnediğini görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakızlı şeker görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, bilgiyle donanacağına, ticaret ehli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç sakızı görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada sakızı çöpe atmak zorlukların yaşanacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına yorulur.

Rüyada sakız atmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, kendisini mutsuz edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments