Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanıyla gezmek

Rüyada cumhurbaşkanıyla gezmek

Rüyada cumhurbaşkanıyla gezmek sürekli tartışacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanıyla gezmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Rüyada cumhurbaşkanıyla gezmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının öldüğünü duymak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada kendini cumhurbaşkanı görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı karşı görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı eşi görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sabit geliri olacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı koruması olmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanıyla görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü cumhurbaşkanı görmek onu darda bırakmayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, gelirinin garanti olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments