Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı karşı görmek

Rüyada cumhurbaşkanı karşı görmek

Rüyada cumhurbaşkanı karşı görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanı karşı gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Rüyada cumhurbaşkanı karşı görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanının öldüğünü duymak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakan görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, umutsuzluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının arabasına binmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, önünü göremez olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek hararetli olayların meydana geleceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanı konuşmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanından para almak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments