Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini cumhurbaşkanı görmek

Rüyada kendini cumhurbaşkanı görmek

Rüyada kendini cumhurbaşkanı görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, büyük başarılara imza atılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işarettir.

Rüyada kendini cumhurbaşkanı gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişikliklere daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada cumhurbaşkanına yardım etmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanını görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakan görmek istediği başarıyı göstereceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine işaret eder.

Rüyada kendini cumhurbaşkanı görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanıyla yemek yemek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanını hasta görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada eski bir cumhurbaşkanı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments